Support???

Post Reply
MBerger
Posts: 17
Joined: 22 Dec 2018, 22:19

Support???

Post by MBerger » 18 Jan 2020, 12:13

Hi,

I don't want to start a general support discussion. But I also don't know how to get any support.
My Problem is, I send several E-Mails with a bug report to the support. I have a Problem with the cockpitsonic squawk display only showing 000 instead of the squawk code. And also the Anti Ice buttons on the overhead panel not working.
The squawk problem is since versin 1.18 (ProSim A320). In 1.17 it worked. I send the E-Mail with this bug report on 27.12.2018. Now we have January 2020 and I don't get any response from the support. So I have to suspect that my E-Mails are ignored...

Waiting now for an answer fom anybody of the support team if I can hope for a solution for this bugs or if I have to deal with it.

Regards
Matthias

User avatar
Buffort
Posts: 1149
Joined: 08 Nov 2012, 14:46
Location: ‎LFBR

Re: Support???

Post by Buffort » 19 Jan 2020, 11:52

Hi Matthias,

I know it's not the answer you are looking for, but maybe it will help : did you raise a new support ticket ? If not, here the link to the new system : https://prosim.atlassian.net/servicedes ... er/portals. This way, they can track your issue and respond (I hope) in time.
Olivier
To serve Science, and this is my joy !

MBerger
Posts: 17
Joined: 22 Dec 2018, 22:19

Re: Support???

Post by MBerger » 27 Jan 2020, 16:41

Thank you for your answer.
I have opened a ticket in that system.

Post Reply

Return to “ProSimA320 - General discussion”