CPflight weather not working

User avatar
Lwarnell01
Posts: 80
Joined: 11 Jun 2017, 03:51
Location: KMDW

CPflight weather not working

Post by Lwarnell01 » 16 Jul 2019, 17:07

Good morning, I just upgraded to P3dv4.5 and my radar has seemed to stop showing any weather info, Ive also updated to latest Prosim v2.20b6 also but I dont know where to begin to get the weather back. I'm using ASP4 in networked environment and it connects to the sim, also all ports are configured properly, but even using the default building storms weather the radar does not show. Please any ideas?
Main PC; i7 5930K 4.0ghz OC 4.7ghz, 32GB Ram, 2 Nvidia GTX 980 Ti 6GB ea, ProSim v2.xx, Prepar3d v4.3, FSUIPC v5xx, AS16,
Win10, Pokeys card, FDS sys1 card, FDS sys 2 card, CPf EFIS, CPf MCP, CPF Pdstl, FlightSimulatorParts.com panels Ovhd & MIP

User avatar
cuevision
Posts: 890
Joined: 15 Feb 2012, 17:43
Location: Zoetermeer

Re: CPflight weather not working

Post by cuevision » 16 Jul 2019, 21:40

High there.

Be sure that your 'radar.bin' is still in the Prosim root folder.

Good luck,
Ed
Beste groet / Kind regards,
Ed

Image

User avatar
Lwarnell01
Posts: 80
Joined: 11 Jun 2017, 03:51
Location: KMDW

Re: CPflight weather not working

Post by Lwarnell01 » 17 Jul 2019, 10:18

Cuevision, i did a search for that file radar.bin and its not there on the system
Main PC; i7 5930K 4.0ghz OC 4.7ghz, 32GB Ram, 2 Nvidia GTX 980 Ti 6GB ea, ProSim v2.xx, Prepar3d v4.3, FSUIPC v5xx, AS16,
Win10, Pokeys card, FDS sys1 card, FDS sys 2 card, CPf EFIS, CPf MCP, CPF Pdstl, FlightSimulatorParts.com panels Ovhd & MIP

User avatar
cuevision
Posts: 890
Joined: 15 Feb 2012, 17:43
Location: Zoetermeer

Re: CPflight weather not working

Post by cuevision » 17 Jul 2019, 10:35

When I am at home this evening, I can sent it to you. You must also have installed FSUIPC and in the ini file the path to that radar.bin. If you have FSUIPC installed have a look in the ini.file under PROGRAMS if there is a path to the radar.bin. If there aint, I will sent you the ini too.

Ed

Ursli80
Posts: 994
Joined: 05 Apr 2015, 15:33
Location: LSZH

Re: CPflight weather not working

Post by Ursli80 » 17 Jul 2019, 19:44

cuevision wrote:
17 Jul 2019, 10:35
When I am at home this evening, I can sent it to you. You must also have installed FSUIPC and in the ini file the path to that radar.bin. If you have FSUIPC installed have a look in the ini.file under PROGRAMS if there is a path to the radar.bin. If there aint, I will sent you the ini too.

Ed

Hello,

here is the link to my explanation

viewtopic.php?f=23&t=15816&start=20

Best regards
Urs
P3D V4.5
Windows 10
MCP/EFIS/CDU Pedestal (CP Flight)
MIP, AFT OVHT (SISMO)
TQ V3 Gold Plus ( CFY)
FWD OVHT, Pedalen (Leo Bodnar Card) and Yoke (Opencockpits)
Tiller (Schiller Metalle)
Goggle Translator
Image

User avatar
cuevision
Posts: 890
Joined: 15 Feb 2012, 17:43
Location: Zoetermeer

Re: CPflight weather not working

Post by cuevision » 17 Jul 2019, 19:52

Hi URS

My path
ASNwxRadarpath=E:\PROSIM\radar.bin

That works for me

Regards
Ed

Ursli80
Posts: 994
Joined: 05 Apr 2015, 15:33
Location: LSZH

Re: CPflight weather not working

Post by Ursli80 » 17 Jul 2019, 20:01

cuevision wrote:
17 Jul 2019, 19:52
Hi URS

My path
ASNwxRadarpath=E:\PROSIM\radar.bin

That works for me

Regards
Ed
Hello Ed,

do you have V1 or V2?
Respectively changed the installation path? Important is simply the path must know where the ProsimSystem.exe is located.

Best regards
Urs
P3D V4.5
Windows 10
MCP/EFIS/CDU Pedestal (CP Flight)
MIP, AFT OVHT (SISMO)
TQ V3 Gold Plus ( CFY)
FWD OVHT, Pedalen (Leo Bodnar Card) and Yoke (Opencockpits)
Tiller (Schiller Metalle)
Goggle Translator
Image

User avatar
cuevision
Posts: 890
Joined: 15 Feb 2012, 17:43
Location: Zoetermeer

Re: CPflight weather not working

Post by cuevision » 17 Jul 2019, 20:27

Hello Urs

What do you mean with v1 en v2; Prosim? If yes, I have PS2, but this config has never been changed and is still working.

My path is to my E folder where I have changed the default Prosim737 name/folder to PROSIM.

All the best,
Ed

Ursli80
Posts: 994
Joined: 05 Apr 2015, 15:33
Location: LSZH

Re: CPflight weather not working

Post by Ursli80 » 17 Jul 2019, 20:47

cuevision wrote:
17 Jul 2019, 20:27
Hello Urs

What do you mean with v1 en v2; Prosim? If yes, I have PS2, but this config has never been changed and is still working.

My path is to my E folder where I have changed the default Prosim737 name/folder to PROSIM.

All the best,
Ed
Hello Ed,

yes I meant Prosim of course.
Sorry for the unclear question.
Yes then does that.
I had each carried out a new installation. Therefore, my path will be different.

But I can help him with TeamViewer then help set up.

Best regards
Urs
P3D V4.5
Windows 10
MCP/EFIS/CDU Pedestal (CP Flight)
MIP, AFT OVHT (SISMO)
TQ V3 Gold Plus ( CFY)
FWD OVHT, Pedalen (Leo Bodnar Card) and Yoke (Opencockpits)
Tiller (Schiller Metalle)
Goggle Translator
Image

User avatar
cuevision
Posts: 890
Joined: 15 Feb 2012, 17:43
Location: Zoetermeer

Re: CPflight weather not working

Post by cuevision » 17 Jul 2019, 20:58

Hi Urs

If your path is that difficult, there might be a notation problem. Keep it short.

Good luck,
Ed

Post Reply

Return to “CPflight”